Kontakt
Viegand Maagøe

Christopher Sonne Ravn
rådgiver
Tlf: 31 75 17 26
E-mail: chr@viegandmaagoe.dk

Viegand Maagøe A/S
Samsøvej 31
8382 Hinnerup
Web: viegandmaagoe.dk

Timepris: 1.100,- kr.

Materiale

Viegand Maagøe

Strategisk rådgivning om energi, ressourcer, produkter og forretningsudvikling.

Viegand Maagøe er et konsulenthus, der hjælper vores kunder med at arbejde mere bæredygtigt, cirkulært, ressourceeffektivt og energirigtigt. Målet er at styrke kundernes konkurrenceevne og samtidig bidrage til den grønne omstilling.

Vi arbejder i hele verden, og kunderne spænder fra små lokale til store nationale og internationale virksomheder og organisationer, både fra den offentlige og den private sektor. Vi er ca. 45 konsulenter og arbejder fra Hinnerup og København.

Vi stræber efter at skabe en bedre verden gennem dybdegående tekniske og kommercielle analyser, grundig dokumentation, kreative løsninger og professionel kommunikation.

Derfor skal I vælge os

Viegand Maagøe arbejder helhedsorienteret. Vi er et tværfagligt hus med brede og dybe kompetencer inden for alle de fagligheder, som er relevante for at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at få succes i den grønne omstilling Vi har stor erfaring med at:
I materialet her på siden, finder I vores tilgang til opgaven i mere detaljeret form. I finder desuden et overblik over vores team og udvalgte referencer.