Kontakt Milestone Pro

Anders Chr. Haahr
direktør & konsulent
Tlf: 4027 8657
E-mail: ach@milestone-pro.dk

Niels Lund
konsulent
Tlf: 6574 8040
E-mail: info@milestone-pro.dk

Web: milestone-pro.dk

Timepris: 1.125,- kr.

Materiale

Om Milestone Pro

Vi udvikler din forretning, bæredygtighed og ledelsessystem – og løfter din indtjening!

Hvem er vi?

Milestone Pro ApS er et mindre konsulentfirma etableret af Anders Chr. Haahr i Aarhus i 1990. Vi arbejder primært med cirkulær økonomi (CØ), strategi- og forretningsudvikling samt ledelsessystemer og ISO-certificeringer.

Inden for CØ arbejder vi især med udvikling af grønne forretningsmodeller med fokus på energi-, ressource- og CO2-besparelser, men også med FN’s verdensmål samt udviklingsplaner for virksomhedens bæredygtige udvikling.

Vi arbejder bl.a. med en række nord- og midtjyske virksomheder inden for jern og metal, træ- og møbel, byggevarer, tekstil og mode, kosmetik og plejeprodukter, nedbrydning/genbrug, plast, B&B, socialøkonomiske tilbud mm.

Inden for ledelsessystemer arbejder vi især med miljøledelse efter ISO 14001, arbejdsmiljøledelse efter ISO 45001 og/eller kvalitetsledelse efter ISO 9001. Vi står bag ca. 130 ISO-certificeringer.

Hvorfor vælge os som rådgivere?

Vi afklarer sammen jeres nuværende forretningsmodel og status inden for cirkulær økonomi – og tager en god dialog med jer om, hvor I gerne vil hen, – og sikrer sammenhæng til jeres strategi.

Vi arbejder ud fra et holistisk syn på jeres virksomhed og sikrer den nødvendige udvikling af jeres strategier og mål, viden, kultur, indsats m.v. i forhold til jeres projektmål og -ønsker.

Vi inspirerer jer i udviklingen af nye, grønne forretningsideer, – I prioriterer den bedste idé og sammen udvikler vi en ny, grøn forretningsmodel og lægger en implementeringsplan. Vi beregner klimaeffekterne og sikrer rapportering af projektresultaterne til ECSMV.

Sammen sikrer vi succes med jeres projekt!

Anders Chr. Haahr
direktør & konsulent

Niels Lund
konsulent