Menu

ECSMV får ros for smidighed

I ECSMV-projektet sætter vi jævnligt screeningsagenterne stævne og sidste gang var det med besøg fra en række af projektets rådgivervirksomheder. Det kom der er en konstruktiv dialog ud af, som afslørede at ECSMV er en regulær grøn løftestang.

Erfaringsudvekslingen i ECSMV-projektet er en vigtig del af projektets succeskriterie, og regionalmøderne er i den forbindelse et forum, hvor screeningsagenterne på tværs af kommunerne  har mulighed for at dele ud af deres erfaringer og lære af andres.

For ECSMV-projektet er regionalmøderne også et værdifuldt værktøj, som bruges til at justere projektet ift. De behov som vi oplever ude blandt virksomhederne.

 

Noget af det som er kommet frem undervejs i projektet, og som også har været en nøgle til udviklingen af projektet er smidigheden i sagsbehandlingen.

“Da vi i sin tid satte os ned og fandt på indholdet i ECSMV-projektet, så var én af kongstankerne blandt andet at projektmidlerne skulle ud og leve, og gerne hurtigt. Virksomhederne har ikke tid og tålmodighed til langestrakte sagsgange og bureaukrati, så risikerer vi at de falder fra undervejs.” fortæller Karl Krogshede fra Skive Kommune.

 

Det i udformningen af projektet, men også sidenhen er der arbejdet intenst på at gøre det mere smidigt for alle involverede parter.

 

“Fra starten af projektet har vi forsøgt at forfølge et mål om, at det ikke var papirarbejde og bureaukrati der skulle fylde i projektet. Derfor har vi løbende arbejdet på at gøre det så nemt som overhovedet muligt for vores projektpartnere, virksomheder og rådgivere at deltage.” fortæller Henrik Westerby, Projektleder i Ringkøbing-Skjern Kommune og projektleder for ECSMV-projektet.

 

På regionalmødet var der indtil flere som roste projektet for den hurtige sagsbehandling, som var medvirkende årsag til at en del virksomheder faktisk kunne se sig selv i projektet og kunne se at de kunne få gavn af at deltage.

 

“Vi kan se, at det at vi kommer ud med ECSMV under armen, det gør at vi har nemmere ved at åbne døren for en seriøs indsats ift. den grønne omstilling. På grund af den smidige sagsbehandling finder virksomhederne ud af at de godt kan gå i gang med den grønne omstilling og at det ikke kræver så meget af dem. Det giver blod på tanden i forhold til de næste skridt.” Fortæller en af rådgiverne, og de øvrige stemmer i.

Del denne artikel
Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email
Andre interessante artikler

ECSMV

Information

Kontakt os

ECSMV
Herningvje 8
7400 Herning
Danmark

+45 1234 5678
kontakt@ecsmv.dk